Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Potloden

Bedrukte potloden zijn relatiegeschenken die op ieder bureau passen! Een potlood met bedrukking is het perfecte relatiegeschenk als je schrijfwaren wil bedrukken, maar een keer iets anders wil dan een standaard pen. Bedrukte potloden worden niet alleen door kinderen gebruikt, maar ook door volwassenen. Potloden zijn perfect om even snel een notitie te maken. Bij Promotionelepennenwereld vind je een ruim assortiment aan potloden in verschillende kleuren en soorten. Zo hebben we houten potloden, maar ook vulpotloden. Houten potloden behoren tot de milieuvriendelijke promotiemiddelen, die helpen om een milieubewust imago te creëren voor jouw bedrijf.

Meer lezen >

Potloden bedrukken

Alle potloden uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De potloden kunnen bedrukt worden in één kleur. Het bestellen en bedrukken van de potloden is al mogelijk vanaf 25 stuks. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder! Benieuwd naar hoe de potloden eruit komen te zien met jouw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Potloden met logo

Bij Promotionelepennenwereld kun je makkelijk en snel potloden met bedrukking bestellen. Een potlood met logo is erg geschikt als promotiemiddel of als weggever voor op beurzen en open dagen. Door de potloden met naam of met logo te laten bedrukken, zal je altijd profiteren van een groot bereik. Potloden met opdruk passen in iedere branche. Zo kan je potloden bedrukken en uitdelen in het onderwijs, in de bouw of in de horeca. Ook zijn de potloden perfect om cadeau te doen aan kinderen van zakenrelaties of medewerkers. De mogelijkheden voor het bedrukken van potloden zijn eindeloos!

Meer lezen >

Meer lezen >